Powerbankgids.nl weblog
30jul/150

Powerbanks geschikt voor het opladen van tablets

Een powerbank is een handige tool, beschikbaar in verschillende vormen, maten en kleuren. Deze zorgt ervoor dat de smartphone of tablet op volle toeren kan blijven draaien, zodat al die extra functies, het betere scherm en de snellere processor bij de nieuwste modellen niet voor niets zijn. Ook maakt de powerbank op reis of tijdens een weekend op de camping opladen zonder stopcontact mogelijk. De powerbanks kan bijvoorbeeld ook gebruikt worden tijdens een festival.

Powerbanks kan men in de regel van elkaar onderscheiden op basis van de volgende indeling. Een lichte powerbank, een medium powerbank en een zware powerbank. Een lichte powerbanks bevat doorgaans zo’n 2.000 tot 2.600 mAh. Dit staat ongeveer gelijk aan de capaciteit/grootte van de batterij van een smartphone. De batterij van een medium powerbank varieert in de regel van 2.600 tot 4.900 mAh. Een zware powerbank kan gedefinieerd worden als een batterij van 4.900 – 20.000 mAh.

Het grootste voordeel van een zware powerbank, is gelegen in de mogelijkheid om hiermee niet alleen smartphones, maar ook tablets op te laden. Een iPad mini, iPad air en iPad 4 hebben respectievelijk een 6400, 8800 en 11500 mAh accu. Zelfs een iPad mini kun je dus niet volledig opladen met een medium powerbank. De zware powerbanks zijn hier echt noodzakelijk. Het prettige aan deze powerbanks is dat ze óók geschikt zijn voor smartphones. Het is zelfs mogelijk om bij een powerbank met twee uitgangen beide apparaten tegelijkertijd op te laden (twee tablets, twee smartphones of beide apparaten).

Bij het kiezen van de juiste powerbank zijn er een aantal eigenschappen die beslissend kunnen zijn. Sommige powerbanks worden geleverd met kabels voor slechts Apple producten (Lightning) en andere alleen voor Samsung (micro-USB). Diverse powerbanks hebben ingebouwde kabels, voor visuele of praktische redenen. Verder hebben de zware powerbanks dikwijls twee poorten om twee apparaten tegelijk op te laden. Tevens zijn er powerbanks met LED-indicatoren om het resterende vermogen te controleren.

Waar smartphones door een klein scherm niet altijd geschikt zijn voor iedere toepassing, vullen tablets het gat tussen smartphones en computers in. De immens populaire opmars van tablets is daarom niet verwonderlijk. De eenvoudig te bedienen tablet is geschikt voor jong en oud. Het apparaat is daarom goed te gebruiken voor het hele gezin, op reis of tijdens een weekendje weg. Intensief gebruik, voor werkgerelateerde toepassingen of door verschillende personen over een lange tijd, kan al snel tot een lege batterij leiden. De powerbanks die we hieronder in dit blog tonen bieden voor dit probleem een ideale oplossing. Een top 3 van zware powerbanks:

#1 Slim 10000

Powerbank met 10000 mAh capaciteitEen lichte powerbank wat betreft gewicht, maar zeker niet wat betreft vermogen. Aan de zijkant van de powerbank is aan de LED-lampjes af te lezen hoeveel vermogen de batterij nog resteert. De dubbele output maakt het mogelijk meerdere apparaten tegelijkertijd op te laden. Het moderne design geeft deze powerbank een unieke kans om de bedrukking volledig tot zijn recht te laten komen. De bedrukking is goed zichtbaar en kan eenvoudig naadloos aansluiten bij de vormgeving van de powerbank.

#2 BP-11200

11200 mAh powerbank

De PB-11200 powerbank is uitgerust met een high capacity 11200 mAh Lithium-ion oplaadbare batterij die voldoende energie levert voor het opladen van iedere tablet en vele malen iedere smartphone. Met de dubbele output wordt het mogelijk om gelijktijdig meerdere apparaten op te laden. De LED-lampjes geven een indicatie van het resterende vermogen. De ontvanger zal zeker dankbaar zijn voor deze goed zichtbaar te bedrukken powerbank in een praktisch formaat, geleverd in een fraaie zwarte geschenkverpakking.

#3 Extreme Tablet Oplader

Powerbank geschikt voor het opladen van tablets

Tot slot de echte krachtpatser, met maar liefst 12.000 mAh. Geschikt om zelfs de zwaarste tablet (iPad 4) in zijn geheel mee op te laden. De uiterst modern uitziende powerbank heeft tevens een LED indicator om het batterij niveau aan te geven. Het formaat is voor een powerbank van dit vermogen uiterst compact. Met dit zeer premium relatiegeschenk doet u ieder een groot plezier en maakt u een tekort stroom tot de verleden tijd. Zuinig omspringen met de batterij hoeft nu niet meer, iedereen kan met een gerust hart gebruik maken van de tablet!

De drie bovenstaande powerbanks tonen slechts een klein greep uit de vele mogelijke keuzes bij het kiezen van een zeer functioneel en uiterst modern relatiegeschenk. Zorgeloos gebruik maken van tablets en smarphones wordt hiermee eindelijk mogelijk. De bedrukking zal de ontvanger op duidelijke en dankbare wijze herinneren aan de gever.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Leave a comment

Nog geen trackbacks.