Powerbankgids.nl weblog
30jul/150

Powerbanks geschikt voor het opladen van tablets

Een powerbank is een handige tool, beschikbaar in verschillende vormen, maten en kleuren. Deze zorgt ervoor dat de smartphone of tablet op volle toeren kan blijven draaien, zodat al die extra functies, het betere scherm en de snellere processor bij de nieuwste modellen niet voor niets zijn. Ook maakt de powerbank op reis of tijdens een weekend op de camping opladen zonder stopcontact mogelijk. De powerbanks kan bijvoorbeeld ook gebruikt worden tijdens een festival.

Powerbanks kan men in de regel van elkaar onderscheiden op basis van de volgende indeling. Een lichte powerbank, een medium powerbank en een zware powerbank. Een lichte powerbanks bevat doorgaans zo’n 2.000 tot 2.600 mAh. Dit staat ongeveer gelijk aan de capaciteit/grootte van de batterij van een smartphone. De batterij van een medium powerbank varieert in de regel van 2.600 tot 4.900 mAh. Een zware powerbank kan gedefinieerd worden als een batterij van 4.900 – 20.000 mAh.

Het grootste voordeel van een zware powerbank, is gelegen in de mogelijkheid om hiermee niet alleen smartphones, maar ook tablets op te laden. Een iPad mini, iPad air en iPad 4 hebben respectievelijk een 6400, 8800 en 11500 mAh accu. Zelfs een iPad mini kun je dus niet volledig opladen met een medium powerbank. De zware powerbanks zijn hier echt noodzakelijk. Het prettige aan deze powerbanks is dat ze óók geschikt zijn voor smartphones. Het is zelfs mogelijk om bij een powerbank met twee uitgangen beide apparaten tegelijkertijd op te laden (twee tablets, twee smartphones of beide apparaten).

Bij het kiezen van de juiste powerbank zijn er een aantal eigenschappen die beslissend kunnen zijn. Sommige powerbanks worden geleverd met kabels voor slechts Apple producten (Lightning) en andere alleen voor Samsung (micro-USB). Diverse powerbanks hebben ingebouwde kabels, voor visuele of praktische redenen. Verder hebben de zware powerbanks dikwijls twee poorten om twee apparaten tegelijk op te laden. Tevens zijn er powerbanks met LED-indicatoren om het resterende vermogen te controleren.

Waar smartphones door een klein scherm niet altijd geschikt zijn voor iedere toepassing, vullen tablets het gat tussen smartphones en computers in. De immens populaire opmars van tablets is daarom niet verwonderlijk. De eenvoudig te bedienen tablet is geschikt voor jong en oud. Het apparaat is daarom goed te gebruiken voor het hele gezin, op reis of tijdens een weekendje weg. Intensief gebruik, voor werkgerelateerde toepassingen of door verschillende personen over een lange tijd, kan al snel tot een lege batterij leiden. De powerbanks die we hieronder in dit blog tonen bieden voor dit probleem een ideale oplossing. Een top 3 van zware powerbanks:

#1 Slim 10000

Powerbank met 10000 mAh capaciteitEen lichte powerbank wat betreft gewicht, maar zeker niet wat betreft vermogen. Aan de zijkant van de powerbank is aan de LED-lampjes af te lezen hoeveel vermogen de batterij nog resteert. De dubbele output maakt het mogelijk meerdere apparaten tegelijkertijd op te laden. Het moderne design geeft deze powerbank een unieke kans om de bedrukking volledig tot zijn recht te laten komen. De bedrukking is goed zichtbaar en kan eenvoudig naadloos aansluiten bij de vormgeving van de powerbank.

#2 BP-11200

11200 mAh powerbank

De PB-11200 powerbank is uitgerust met een high capacity 11200 mAh Lithium-ion oplaadbare batterij die voldoende energie levert voor het opladen van iedere tablet en vele malen iedere smartphone. Met de dubbele output wordt het mogelijk om gelijktijdig meerdere apparaten op te laden. De LED-lampjes geven een indicatie van het resterende vermogen. De ontvanger zal zeker dankbaar zijn voor deze goed zichtbaar te bedrukken powerbank in een praktisch formaat, geleverd in een fraaie zwarte geschenkverpakking.

#3 Extreme Tablet Oplader

Powerbank geschikt voor het opladen van tablets

Tot slot de echte krachtpatser, met maar liefst 12.000 mAh. Geschikt om zelfs de zwaarste tablet (iPad 4) in zijn geheel mee op te laden. De uiterst modern uitziende powerbank heeft tevens een LED indicator om het batterij niveau aan te geven. Het formaat is voor een powerbank van dit vermogen uiterst compact. Met dit zeer premium relatiegeschenk doet u ieder een groot plezier en maakt u een tekort stroom tot de verleden tijd. Zuinig omspringen met de batterij hoeft nu niet meer, iedereen kan met een gerust hart gebruik maken van de tablet!

De drie bovenstaande powerbanks tonen slechts een klein greep uit de vele mogelijke keuzes bij het kiezen van een zeer functioneel en uiterst modern relatiegeschenk. Zorgeloos gebruik maken van tablets en smarphones wordt hiermee eindelijk mogelijk. De bedrukking zal de ontvanger op duidelijke en dankbare wijze herinneren aan de gever.

8mei/150

De powerbank, een modern en functioneel relatiegeschenk

Moderne tijden, moderne stroomvoorziening: Powerbanks

Zoals relaties de levensader zijn van iedere succesvolle organisatie of persoon, is elektriciteit de levensader van de moderne maatschappij. Om in onze steeds snellere, en gelukkig reist elektriciteit met de snelheid van het licht, technologische vooruitgang en behoeftes te kunnen voorzien, heeft de maatschappij heeft steeds meer elektriciteit nodig. Tegenwoordig is elektriciteitsvoorziening in een gebouw, zoals stromend water, een vanzelfsprekendheid geworden. Nog geen vanzelfsprekendheid, is een volle accu van mobiele apparatuur. De essentiële stroomvoorziening verdwijnt zodra je het huis of kantoor verlaat. Lange en drukke dagen vereisen grote accu’s. Helaas zijn de accu’s van de meeste laptops en smartphones niet sterk genoeg om bij frequent gebruik de dag door te komen. Omdat de ontwikkelingen omtrent de capaciteit van accu’s in mobiele apparaten relatief langzaam verlopen, zijn powerbanks een geschikt hulpmiddel. Dit is functionaliteit ten top en geschikt voor iedereen die een mobiel apparaat heeft. Dit maakt de powerbank tot een populair relatiegeschenk voor een brede doelgroep.

Powerbanks zijn externe accu’s die aangesloten kunnen worden op mobiele apparaten, zoals smartphones, tablets, digitale camera’s en laptops. Deze externe accu’s kunnen eenvoudig worden opgeladen bij ieder stopcontact middels de bijgeleverde oplader. Afhankelijk van de persoonlijke voorkeur voor design, dagelijkse activiteiten en de intensiteit van verbruik, is er voor iedere gebruiker een accucapaciteit naar keuze beschikbaar. Zo ben je ten alle tijden verzekerd van een volle accu, klaar om te werken, van entertainment te genieten en/of bereikbaar te zijn. Ter illustratie, een iPhone 6 heeft een accu van 1,810 mAh, een Samsumg Galaxy S5 2,800 mAh, een Macbook Air uit 2013 7,150mAh en iPad Air 2 7,340 mAh.

Om te benadrukken dat er een grote diversiteit bestaat, belichten we in dit artikel vier verschillende powerbanks, verschillend in accucapaciteit en vormgeving. De vormgeving kan zelfs zodanig aangepast worden, dat een compleet op maat gemaakte powerbank tot stand komt. Het is bijvoorbeeld denkbaar dat bij de promotie van uw nieuw product, u een powerbank in exact dezelfde vorm laat maken. Een functioneel en volledig uniek geschenk dat uw relaties kennis laat maken met of herinnerd aan uw product. Op onze website staat daarnaast een zeer uitgebreid assortiment aan powerbanks in alle kleuren, soorten en maten om uw medewerkers, klanten of zakenrelaties een mooi en gepast geschenk te geven met uw bedrukte eigen logo dat dagelijkse in een privé- én werkomgeving gebruikt zal worden.

Powerbank #1: Custom Made  powerbank

Custom made powerbanksEen accucapaciteit met meer inhoud van een iPhone 6, en volledig naar eigen wens te ontwerpen. Te midden van dit uniek product is een cilindervormige powerbank gelegen. Om een blijvende indruk op uw medewerkers, klanten of zakenrelaties te maken, is dit een zeer bijzonder geschenk dat de ontvanger dagelijks zal gebruiken en op een positieve manier zal herinneren aan uw bedrijf.

Powerbank #2: Kunststof Powerbank 2200 mAh

Kunststof powerbank met een capaciteit van 2200 mAhDeze rechthoekige powerbank, heeft een vermogen van 2200 mAh. Zoals uit de illustratie van het vermogen van de iPhone 6 blijkt, kan deze powerbank de iPhone 6 minimaal 1 keer volledig opladen. Deze eenvoudige en simplistisch ogende powerbank is mooi afgewerkt. Het is een licht, klein en eenvoudig voorwerp om in je broek- of jaszak te steken. Een ideaal hulpmiddel voor onderweg om je smartphone op te laden en/of je tablet of laptop een powerboost te geven.

Powerbank #3: Powerbank 6600 mAh oplader zwart

Powerbank met 6600 mAh vermogenDit is zonder meer een krachtige powerbank, geschikt voor het zwaardere zwerk. Door de capaciteit van 6,600 mAh, is het mogelijk om de iPhone 6 maar liefst minimaal 3,5 keer op te laden en een iPad Air 2 of Macbook air uit 2013 bijna compleet op te laden. Het opladen van meerdere apparaten tegelijk is mogelijk vanwege twee USB-uitgangen. Door de grote accu is het mogelijk om een smartphone meerdere dagen achter elkaar op te laden. De LED-indicator geeft daarom handig aan hoeveel batterij resteert. De powerbank wordt geleverd in een fraai vormgegeven geschenkdoos om uw medewerkers, klanten of zakenrelaties een mooi geschenk aan te kunnen reiken.

Powerbank #4: Pb-10200 Powerbank

Powerbank oplader met veel capaciteit (10200 mAh)Met deze krachtpatser, zit u zonder twijfel nooit meer zonder stroom. De accu van 10,200 mAh garandeert een stroomvoorziening alsof u thuis of op kantoor bent. Een laptop kan met gemak volledig opgeladen worden en in het voorbeeld van de iPhone 6 kan deze maar liefst minimaal 5,5 keer opgeladen worden. Het fraai en strak vormgegeven uiterlijk, is ook voorzien van een LED-indicatie zodat u precies weet hoeveel stroom resteert. Twee USB-uitgangen maken het ook mogelijk om meerdere apparaten tegelijk op te laden, iets waar deze krachtpatser geen moeite mee heeft. Ook deze powerbank wordt in een mooie geschenkverpakking geleverd.

De vier bovenstaande powerbanks geven een indicatie van de vele mogelijkheden van dit functioneel product en ideaal relatiegeschenk. Tussen de vormgeving en accucapaciteit bestaan veel verschillen, zodat er voor ieder wat wils is. Bekijk hiervoor de website of neem gerust contact met ons op via telefoon, mail of chat.

 

Geëtiketeerd als: Geen reacties